Det är så man kan spy!

Privatiseringen av apoteken fortsätter och till ingen nytta naturligtvis. Här i trakternna har det inte blivit ett enda nytt apotek, enbart fler ägare til dem som redan fanns.
I fredagens NLT var det ett reportage om att nya ägarna tar över apoteket i Skara. Ägarna är tidningsmannen Hörling, industrimannen Fröjd och "adelsmannen" Klingspor. Ställ er frågan om ni tror att de går in i denna bransch p.g.a. sitt stora intresse för medicin eller om det enbart är luckrativa vinstintressen. För mig är svaret glasklart och det enda som händer med denna privatisering är att det blir mer krångel för kunderna och att vi alla som medborgare blivit ytterligare ett uns fattigare.


Kommentarer
Postat av: Björn Nilsson

Det jämnar väl ut sig: även om det inte blir mer apotek i dina trakter (och hur är det ute på verkligt glesa glesbygden?) så är det här i Stockholm bara metrar mellan apoteken på sina ställen vid det här laget! Vete fasen var detta skall sluta. Marknadskrafterna har lite konstiga hyss för sig! (Eller rättare sagt: det blev precis som man kunde förutse!)

2011-03-13 @ 22:31:36
URL: http://bjornbrum.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0