Ledig fredag.

Skönt att få uträttat lite vardagssysslor i.o.m. att fredagen var ledig från arbetet. Ja inte bara vardagssysslor utan även ett par möten i kommunala angelägenheter var inbokade på eftermiddagen. Det sista av dessa två var verkligen givande och jag tror att alla deltagare tyckte detsamma. Om inte annat så visade det på hur viktigt det är med ett riktigt faktaunderlag innan det är dags att gå till beslut. Får väl återkomma senare med mer detaljer.
Annars har man väl mest gått och njutit av Villa-Lidköpings fantastiska storseger över Broberg i den femte och avgörande matchen i kvartsfinalserien i bandyn. Aldrig hade jag trott att det skulle bli så stora siffror. Stort tack till Broberg ändå för en underbart fin kvartsfinalserie och inte minst den förra matchen i Sparbanken Lidköping Arena som fick avgöras i sudden. Hade Broberg vunnit den matchen hade också chansen varit stor att de nu sett fram mot söndagens semifinal. Det är inga stora marginaler inom elitidrotten.
Nu blir det till att se fram mot först lördagens TV sända drabbning mellan Sandviken och Hammarby till att själv bevittna söndagens TV sända drabbning på plats i Arenan mellan Villa och Bollnäs. En helt oviss historia där Villa har alla möjligheter att knipa finalplatsen om man bara öser på framåt. Kvalitéer saknas sannerligen inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0