Arbetarfientlig arbetarkommun?

Vår motion om att hissa flaggan på kommunala fastigheter (kommunal flaggdag) den 14 maj vann inget gehör i Götenes kommunstyrelse.
Anledningen till motionen är ju de demokratirörelser som nu verkar i arabvärlden där människor brutalt skjuts av sina regimer och samtidigt påminna om de offer även vi haft i vår kamp här hemma en gång. Det är ju i år 80 år sedan som 5 arbetare olyckligt fick sätta livet till i Ådalshändelserna.
Med anledning av detta ville vi utlysa 14 maj till en kommunal flaggdag i demokratins namn. Något man sedan skulle kunna utveckla till en kommunal demokratidag för att öka och närma kontakterna mellan medborgarna och de beslutande organen.
Socialdemokratiska arbetarpartiets Kent Selmosson, tillika kommunalråd var dock rädd för att det skulle gå inflation i flaggdagar????
Han har verkligen känsla för sina rötter! Om man är rädd för att det skulle gå inflation i flaggdagar så kunde man ju sluta flagga för kungen när han fyller år. Då vore det problemet borta. Inte heller det så kallade arbetarpartiet "nya" Moderaterna hade tydligen någon känsla för de offer arbetarrörelsen haft här i landet. Men så regerar S och M tillsammans i kommunen också! Lika barn leka bäst? Man kan ju undra var de egentligen har sina sympatier?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0