Bra fullmäktige i Götene.

Den oheliga alliansen i Götene mellan S, M, FP, C, MP o KD klubbade som väntat igenom sin budget i går kväll. Sossarna skär i välfärden och Moderaterna höjer samtidigt skatten.
Kommunstyrelsens ordförande började med att säga att det var en väldigt bra budget de sex partierna lagt. Sen gick han över till ett slags försvarstal när han skulle försöka legitimera deras dåliga prioriteringar.
Då var det däremot en fröjd att höra Evalena Öman (V) när hon istället andades tillförsikt och framtidstro och trodde på Götene och Götenebornas förmåga. I Vänsterpartiets budgetförslag prioriterades välfärdssektorerna och skatten var satt till 9 öre lägre än den oheliga majoritetens. Skall bli intressant att se hur den oheliga sexpacken skall kunna klara att enas om ytterligare två budgetar framöver. Skall S fortsätta driva Moderatpolitik eller kommer man någon gång att försöka stå upp för sina värderingar och ideal? Tyvärr tror jag att de fortsatt kommer att lägga sig platt för Moderaterna så länge de har Kenth Selmosson (S) vid rodret. Han verkar inte ha några ideal överhuvudtaget annat än sina egna!

Kan varmt rekommendera honom att köpa Stefan Sigfrieds bok. Det vore nog en nyhetschock för "Selmo".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0