Lokala Moderatfloskler!

Lidköpings allianspolitiker med Moderaterna i spetsen fortsätter att förnedra sig själva utan att de tycks förstå det själva. De har nu presenterat sin budget under rubriken "Alliansen tar Lidköpings ekonomi på allvar"

Lidköping är ju en kommun som har ett stort kapital placerat i värdepapper. En del av avkastningen används till driften i kommunen och detta ondgör sig Alliansen nu över varje år, trots att de själva alltid gjorde på samma sätt på den tiden de själva hade makten (många år sedan som tur är). Men nu skall de ändra på det (igen), dock inte fullt ut.
De talar om hur ansvarsfull regeringen är och att Sverige har Europas starkaste budget.
I sin egen budget har de lokala Moderaterna besparingar på samtliga nämnder med två procent, utom för social o arbetsmarknad. Om det nu går så bra för Sverige så varför är detta den enda nämnd som inte behöver spara?
Jo sanningen är ju att alliansens oansvariga regeringspolitik med hög arbetslöshet och ökat antal försörjningsstöd belastar denna nämnd i kommunen utöver det vanliga. Men detta nämner de ju inget om. Det går bra för Sverige, påstår de.

För att återgå till det förvaltade kapitalet så ondgör man sig över att majoriteten utsätter kommuninnevånarna för ett onödigt risktagande. När det gäller pensioner så har alliansen dock alltid varit för att Sveriges medborgare skall utsättas för detta risktagande. Hyckleri i vanlig ordning.
Snacka om att tala med dubbla budskap!!!!!!!!!!!

Ny Moderaten och det s.k. "stjärnskottet" Annika Håkansson skrev om Lidköpings avfallsplan att den var en plan för soptunnan. Då kan hon lägga till alliansens budget där så att också den hamnar där den hör hemma, i soptunnan!

Det börjar bli fullt i Moderaternas soptunna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0