Tvångsförvaltning för Grekland!

Krackelerar EU nu inifrån? Ja det verkar troligt. Har man inte bättre koll än vad man haft i fallet med Grekland, Italien, Spanien och Portugal så fungerar det naturligtvis inte.
Vänsterpartiet i Sverige har från dag ett varnat för att det inte fungerar med en ränta i Euro-området, därtill har länderna alldeles för olika förutsättningar. Men ingen har ju varit villig att lyssna. Då har det varit betydligt enklare att kasta skit på Vänsterpartiet istället. Samma sak går ju igen i många EU frågor. Arbetsrätten är ju ett stort exempel och här protesterar ju t.o.m. arbetsgivarna själva nu som verkligen blir drabbade av den bristande politiken. Det enda parti de skulle kunna stötta sig mot är återigen Vänsterpartiet och det går ju "naturligtvis" inte. Det är märkligt att man fortfarande är så full av gamla inskränkta fördomar att man i sådana allvarliga frågor ändå inte ser att det faktiskt bara är just enbart Vänsterpartiet som ser klarsynt på problematiken. Är gamla fördomar verkligen viktigre än de stora missförhållanden som håller på att förgöra hela vår självbild i Sverige?
Man märker dock en tendens att folk nu tar sig tid att iaf dsikutera sakproblematiken på ett helt annat sätt än vad som varit fallet tidigare. Då lyssnade man inte överhuvudtaget. Så jag antar att vi är på rätt väg även om stegen känns ganska små ännu så länge. Så länge de går åt rätt håll så är det iaf bra! Med en ny ledning av partiet tror jag stegen kommer att bli betydligt större!
Intressant artikel på SvD

Jonas Sjöstedt, Sveriges sakligaste politiker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0