Alliansens miljöpolitik en katastrof!

Eller rättare sagt alliansens obefintliga miljöpolitik! Att bara med ord påstå att vi ligger i framkant och att vi skulle vara ett av världens främsta länder när det gäller miljöteknik håller naturligtvis inte. Men det är så alliansen bedriver sin politik. Tomma ord rakt igenom!
SR kan man idag läsa om att Danmark och Israel blir först i världen med landsomfattande program för batteribytesstationer. Tänk vad Sverige kunde gjort om man hjälpt till med Saab, som hade ett långt utvecklat elbilskoncept. Men icke, i alliansens Sverige så skall allt ske på marknadens villkor och då är det enbart kortsiktiga vinstintressen som styr utvecklingen och ingenting annat. Vi har tagit stora kliv bakåt i utvecklingen samtidigt som andra kliver framåt.
Kanske kan detta vara den fråga som får folk att också inse detta, och att allt tal om att Europa bygger massor med vindkraft till skillnad från oss faktiskt är sant! Mauds tomma ord och skrävel om vindkraftsatsningarna härhemma är inte värda någonting i en jämförelse! Dags att vakna!

Kärringen är visserligen borta, men den obefintliga politiken består!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0