Avslagen partiledardebatt!

Juholt angrep pliktskyldigt Reinfeldt med självklarheter och Reinfeldt höjde rösten när han ljög om förtidspensionärerna! Att det är färre förtidspensionärer bara för att regelsystemet är inhumanare betyder bara att kostnaderna har flyttats till andra konton. Utanförskapet (som Borg nu tycker är ett dåligt exempel) är lika stort idag som det var tidigare! Han ljög också vidare med att det var slut med sossarnas politik att gömma arbetslösheten. Ja det är det ju så tillvida att det nu är Moderaterna som styr, men de gömmer ju arbetslösheten de också, nu heter det bara något annat istället såsom instegsjobb och fas3 och allt annat skit de hittat på.
Varför kan ingen gå upp och med faktastatistik på detta täppa till käften på den självgode Reinfeldt?

Vidare tyckte jag att Ohly gjorde ett ganska blekt intryck, kanske av naturliga skäl när det var hans sista partiledardebatt i riksdagen.
Tyckte också att han gjorde ett riktigt dåligt utspel mot Åkesson. Alla vet vad Vänsterpartiet tycker om SD's politik vad det gäller flyktingfrågan så att enbart gå upp och påpeka det utan att komma med några konkreta förslag gynnar varken partiet eller politiken i stort. Presentera istället konkreta förslag för att bemöta deras argument.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0