Lite sport, det var ett tag sedan!

Lidköpings ridklubb är snart klara att inviga sin nya fina anläggning. De gamla nedslitna stallarna är borta och ersatta med nya moderna. Även ridhusen har fått ett lyft och särskilt det stora som nu också är ännu större och även isolerat efter att ha förlängts nästan 20 meter.
Det känns lite konstigt att komma in i stallet när inte häst eller amoniaklukt slår emot en. Fräsht och fint men mycket hårt arbete från styrelse och anställda har det varit. Även Lidköpings kommun förtjänar att nämnas i sammanhanget som direkt ställde upp och stöttade klubben i denna satsning. I november är det officiell invigning av anläggningen.


Kommentarer
Postat av: Ronny Carlsson

Att dessutom Backgårdens Bygg gjort ett fantastiskt arbete är också värt att nämna. Efter "byggsuccén" med Sparbanken Arena så har de fortsatt av bara farten och vad jag förstått lyckats hålla de ekonomiska ramarna samtidigt som tidsplaneringen fungerat. Hörde också att byggjobbarna har trivs fantastisk bra på LRK-bygget, självklart är ju även detta ett kvitto på att klubbens medlemmar och anställda gör en fin PR för klubben. Byggarna har bland annat fått chansen att prova på ridningens svåra konst vilket alla utom en tog vara på. Grattis alla som får möjlighet att använda denna fantastiska anläggning i framtiden.

2011-10-19 @ 11:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0