Mycket bra S-analys av Röda Lidköping!

Har ju själv kritiserat S åtskilliga ggr och den virrfärd de verkar vara ute på i den politiska verkligheten. Irrfärden tog ju verkligen fart med GP och EG-medlemsskapet. Röda Lidköping skriver om den Socialdemokratiska skuggbudgeten och jag tycker de träffar mitt i prick med följande analys:

"”Inget som borgarna har infört tänker vi ta bort. Allt borgarna har infört tänker vi behålla. Vi gör det för att vi är förvirrade, politiskt fega och helt saknar kontakt med vår grundläggande ideologi vilken i detta läget hade varit oss en god hjälp. Men borgarna och ombudsmännen gillar inte något som ens lite vagt kan påminna om klasskampstänkande, så därför har vi anpassat oss helt till vår nya ideologi: Medelklassismen! Vinna val är allt, ideologi är inget.”

Tycker det är träffsäkert. Men hur skall de hitta rätt igen? Jag ser själv enbart en möjlig kandidat idag, tyvärr blev ju inte hon S-ledare.
Men det är en av väldigt få sossar som verkligen skriver så att man får iaf en strimma hopp om att S skall hitta tillbaka till rätt sida om mittlinjen. S påminner idag om den gamla barnvisan om kråkan, än slank han hit o än slank han dit o än slank han ner i diket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0