Nu gör man en höna av Juholts "fjäder".

Juholts debacle med hyresbidraget drivs nu upp till rent löjliga proportioner. Jag skrev ju lite om det igår och då även hur Göran Persson betett sig. Detta är ju inget unikt för Socialdemokraterna heller, det är tydligen så det går till i riksdagen.
Om jag inte helt missminner mig så var det för några år sedan som Moderaten Gunilla Karlsson som i samband med sin skilsmässa skrev sig hos sin mor i Östergötland. Grejen var bara den att hon bodde kvar i sin lägenhet i Stockholm men nu fick hon traktamente.
Det går säkert att ta fram mängder med liknande falska och bedrägliga beteenden från representanter oavsett parti.
Det är väl det där med vår tids "adel" igen kanske?
Att drevet nu går så kraftigt mot Juholt har nog mer att göra med alla övriga klavertramp han lyckats med under sin korta tid som partiledare. Medierna väntar bara på nästa groda. Annars skulle väl aldrig en sån som Carl Bildt kunnat sitta kvar efter alla hans rent av skumraskaffärer, inte minst inom olje och energiindustrin. Hur mycket låg han bakom att ryssarna fick lägga gasledningen i svensk ekonomisk zon och till på köpet också få patrullera på vårt vatten. Är ryssland så demokratiskt stabilt att Carl Bildt fått ett sånt genuint förtroende för den regimen?


Kommentarer
Postat av: T Lindholm

Om man skall jämföra Bilts Aktie Affärer, Aktier som han vägrade att sälja före valet," helt oacceptabelt enligt reglerna" fick passera och detta handlade om Miljoner i Lundin Oil.

Carl Bilt sitter helt lugnt kvar som Utrikesminister trots att detta är under Utredning och Borgar Median håller käften!

Hade han varit Sosse hade han definitivt varit ett minne blott för länge sen!

2011-10-08 @ 21:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0