Sol o vår med Victor Muller och Bert Karlsson!

De anställda vid Saab får inte ut sina löner men Victor Muller själv kammar in 10-tals miljoner! Efter att ha sett Uppdrag Granskning i går så förstår man i vilket fack han egentligen hör hemma.
Legaliserad kriminalitet är just vad Victor Muller tillåts hålla på med. Vill man på ett oärligt sätt tillskansa sig mycket pengar som man i folkögon inte har något berättigande till så skall man syssla med humbug i miljardklassen. Då verkar det som om myndigheter och kapitalister står fullkomligt handfallna inför verkligheten och ingen kapitalist vill ju framskymta som lättlurad, därtill är prestigeförlusten allt för stor. Detta vet sådana som Victor Muller att utnyttja. Hade han rånat ett snabbköp istället så hade det troligen gått betydligt sämre för honom. Och då är det ju inte tillnärmelsevis de pengarna heller.
Av någon underlig anledning kommer jag nu att tänka på Bert Karlsson och Äventyrslandet Kinnekulle. Bert tjänar pengar och vår lokala politiska ledning kämpar med näbbar och klor för att inte råka ut för någon prestigeförlust. Rätta mig gärna om ni tycker att jag har fel!

Hemska tanke!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0