Alliansen fortsätter sparka på anställda!

Det skall bli billigare att sparka anställda tycker Alliansregeringen som nu tillsatt en utredning i frågan. Detta är något man tidigare har lovat arbetsgivarna. Jag undrar om det skall gälla VD uppsägningar också eller om de fortsatt skall försörjas livet ut?
Naturligtvis gäller det inte en sparkad VD, till dem finns det alltd obegränsat med pengar, men vanliga löntagare måste bli mer otrygga för att lönenivåerna skall kunna pressas ner till balt-nivå!
Läs mer hos Kommunalarbetaren

Vad blir droppen som får bägaren att rinna över?

.

Kommentarer
Postat av: T Lindholm

Man vill självklart plocka ner all form av Anställningsskydd och trygghet på Arbetsplatserna,det är ju "målet" för en Borgar Regering som vi har idag.Det finns redan idag Arbetsplatser där det räcker med att den Anställde börjar prata om Facket så blir man,så att säga "utbytt",och att det inte finns något som heter OB:tillägg o.s.v. som är givet hos bra Arbetsgivare! Arbetsplatser där det inte existerar Anställnings trygghet ö.v.h. finns det gått om i Sverige redan nu, särskilt inom den privata Äldrevården tex, och säkert på många andra ställen också.

All den här skiten som Alliansen håller på med tex, att försämra Anställningstrygghet eller avskaffa den är deras ideologi!

Den här sortens djävulskap hade varit otänkbart, för en 15-20 år sedan. Sedan kan man fråga sig vem det är som tillåter detta?

2011-09-16 @ 19:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0