Annie Lööf, en garant för fortsatt C-kräftgång!

Man får väl tacka Centerns medlemmar runt om i landet för deras särdeles dåliga omdöme att nominera Annie Lööf till sin nästa partiledare. Hon säger själv att: "det är på grund av min erfarenhet och det förtroende man har för mig som person och min politiska inriktning."
28 år och tror att hon väljs på grund av sin erfarenhet? Enbart detta borde ju få förnuftigt folk att lägga pannan i djupa veck. Men inte Centerpartisterna inte! Men det visar kanske på hur lite av det gamla folkrörelsepartiet som finns kvar idag. Där värderades livserfarenheten något högre, nu är det klipparna på Stureplans ideoligiska spasmer som styr.
Läste artikeln om hennes inställning till Euron och EMU projektet. För två år sedan sa hon som 26 åring att hon ångrade att hon röstade nej till EMU 2003 (som 20 åring). Idag har hon återigen ångrat sig (som 28 åring), endast två år efter sitt tidigare ställningstagande (som 26 åring). Såg att några kommentarer till detta var att det är bra av henne att kunna ompröva sina ståndpunkter o.s.v. Ja hade hon inte ändrat denna ståndpunkt idag med det facit som nu finns tillhands så hade hon ju varit politiskt omöjlig. Så är det på grund av att hon klarar att ta "rätt" ställning till frågor först sedan hon fått facit till hands så är det nog inte mycket att hänga i julgranen. Inte ens major Björklund driver ju på för EMU längre, fast han troligen har sin ståndpunkt kvar, att det vore det bästa för Sverige.
Nej Centerpartisterna borde nog ställa sig frågan idag om vart Sverige stått idag om Annie Lööf fått regera efter sin erfarenhet?
Men man får väl tacka dem, som sagt. Centern kommer ytterligare ett steg närmare KD i "pocenten"!
SR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0