Kådisavdrag!

Kådisarnas stora paradfråga vårdnadsbidraget blev en stor flopp i Moderaternas tappning. Detta har ju också KD erkänt nu. Partiet har inte tillfört ett skvatt i den Moderatdominerade regeringen där Moderaterna fullständigt domesticerat de övriga tre.
Nu gör man ett nytt idiotförsök att få upp "pocentsatsen" för KD genom att låta dem få igenom skatteavdrag för gåvor till bistånd eller forskningsorganisationer. Vågar man sätta en peng på att Pingstkyrkan och andra med liknande bidragsgivande i form av en procentsats av lönen kommer att tillhöra de godkända organisationerna för att få avdrag? Vågar man också gissa att en gåva till stamcellsforskning inte kommer att godkännas av KD?
Moderaterna vet nog vad de gör när de låter kådisarna göra bort sig med sina idiotförslag. En förlorad Alliansröst på KD förväntas troligen bli en Moderatröst istället. Men tänk, jag tror faktiskt att de bedrar sig själva Moderaterna. Folk har genomskådat dem nu, iaf vanligt sunt tänkande människor!
Och KD skulle jag vilja fråga om detta verkligen har högre prioritet för dem än den fullständigt makabra Allianssjukförsäkringen?
E24


Kommentarer
Postat av: Jan Wiklund

Tyvärr, få kommer att genomskåda dem innan det finns ett slagkraftigt alternativ till tönteriet.

2011-09-05 @ 15:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0