Palestinafrågan splittrar Alliansen.

Palestinas som jag tycker mycket förståndiga och smarta agerande att i FN begära att bli erkänt som land (nation) sätter myror i huvudet på Alliansen och även USA. USA gör definitivt bort sig om de tvingas använda sig av sitt veto om frågan kommer upp i generalförsamlingen. Man kan nog säga att Palestinierna nu verkar ha lärt sig hur man hanterar stormaktsdubbelmoral! De har provat i stort sett allt från regelrätta krigshandlingar (självförsvar) till att sitta vid förhandlingsbordet där de enbart blivit manipulerade av motparterna som aldrig haft någon vilja att egentligen lösa problemen för den hårt ansatta befolkningen. Nu kör man på i de "demokratiska" församlingar där de som säger sig vara demokratiska tvingas visa sitt dubbelspel och sina odemokratiska ageranden inför öppna ridåer med hela världen som publik. Det är ett verkligt bra initiativ!
Från Folkpartiets sida (genom Fredrik Malm) så uppgavs det i Aktuellt att man säger nej därför att Hamas styr halva Palestina och att de av väldigt många (han preciserade inte vilka) anses vara en terroristorganisation. Denna av Folkpartiet terroriststämplade organisation vann makten genom demokratiska val och eftersom USA (Israel) ansåg dem vara just en terroristorganisation så godkändes inte detta styre trots att det var folkets vilja att de skulle styra. Jag tycker nog Fredrik Malm borde rannsaka sig själv om vad som då är demokrati? Tänk om inte Alliansen fått tillträda om de valts av svenska folket bara för att andra nationer inte accepterade Alliansen. Skulle Fredrik Malm acceptera det? Accepterar Fredrik Malm Kinas styre?
Det är som vanligt när grundläggande fundamentala saker och ting ställs på sin spets, hyckleriet vet inga gränser!
SVT skulle förresten i veckan ha visat filmen "Gazas tårar" men ändrade i programtablån. Varför?

Israels alla oförätter ses som vanligt genom fingrarna med!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att israels argument är lite löjliga. Har man sett dokumentären "gazas tårar" och läst på rikitgt och inte sväljer allt som media visar så förstår man vad som pågår. De säger att Hamas skjuter raketer,men jag tänker äör det inte naturligt att palestinierna och hamas vill försvara sig? Man har just sett vad judarna gör med palestinierna. De slaktar ju palestinierna och om de vill slåss tillbaka är det väl en naturligt instinkt? Hamas skjuter raketer och hur många rakter skjuter inte judarna? De skjuter inte heller bara raketer utan andra bomber(kmr inte ihåg namnet på dem) men som bränner människorna när de kommer i kontakt med dem. De skjuter även mot skolor och sjukhus. Som du skrev, ses alltid genom fingrarna och att USA fortsätter sitt miltära stöd är ju helt sjukt. Israel borde dras inför rätta i den internationella rätten!

2012-01-16 @ 21:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0