Trevlig helg!

Lördagen blev mest en transportsträcka mot eftermiddagens evanemang med en flipperkväll hos Hamilton igen. Vädret var ju bra så vi hann med sommarens "sista" utegrillning också. Sen var det rakt på spelen och några miniturneringar för att förhöja spänningen lite. Eftersom det var meriterade fullblodsspelare med som Lidköpings Lindström och Emil Svensson så blev man glad för varje seger man lyckades ro hem, antagligen p.g.a. kraftig underskattning. Hur som helst så hade vi en riktigt trevlig kväll.

Bilden är från vår förra flipperkväll.

 

Söndagen startade sedan med en föreningsdag i Götene där vi självklart ville vara med och höra vad folk tycker och tänker om de kommunala angelägenheterna. Även detta var mycket lyckat då vi fick massor med positiv feedback kring vårt sätt att agera i bl.a. fullmäktige. Det var mycket glädjande och humöret var på topp efter denna söndagsförmiddag.

 

 

Lite kuriosa när lördagens flipperkväll avslutades var den "jättegeting" som satt på ytterdörren när vi begav oss hemåt. Begreppet bålgeting lät verkligen som ett passande epitet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0