Ömsom vin ........

Efter att själv ha jobbat hela helgen kan jag ju bara gratulera alla som varit lediga när det äntligen blev soliga vinterdagar också. Säkerligen har många passat på att aktivera sig utomhus med allehanda vinternöjen.
Perfekt för Kinnekulles alpina klubb också som premiäröppnade backen denna helg. Borde varit välbesökt.
 
I Lidköping väntas i morgon en demonstration under det pågående fullmäktigemötet. En demonstration anordnad av Ung Vänster och som riktar sig mot nasisten Curt Linusson som i morgon måndag tar plats på en SD stol som lämnats tom. Hoppas allt går lugnt och städat tillväga och att det inte kommer några nasistsympatiserande motdemonstranter. Det vore tråkigt för hela Lidköping.
 
Ett riktigt lågvattenmärke stod i helgen Laxå för. Där förbjöd en lärare en ung grabb och hela klassen från att vara pepparkasgubbe under Luciatåget. Man fick heller inte sjunga pepparkakssången eller bjuda på pepparkakor.
Detta fick nämndchefen till slut att ändra på och efter konsultation med läraren ifråga så kom man fram till att alltihop berodde på ett misstag??????? Och detta trots att mamman till grabben visade upp sms från läraren som sa att det var allt annat än ett misstag. Det är till att föregå med gott exempel för de unga genom att lära dem att det är helt ok att ljuga, så länge det gäller att rädda personlig prestige iaf.
Man kan undra vad de kallar sin vittvätt i Laxå? Ej kulörtvätt? Eller ljus mångfaldstvätt?
Det är helt sanslöst hur illa missriktad välvilja kan yttra sig ibland!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0