Carina Olsson (S) personifierar sossekrisen.

I en artikel hos Lidköpingsnytt skriver Carina Olsson från Lidköping att man nu måste koncentrera sig på att få ut sin politik. Problemet är väl att de inte vet vilka politiska ställningstaganden de skall göra. Några tycker si och andra tycker så. I slutet av artikeln säger Carina att den viktigaste frågan är de ökande klassklyftorna.
Ja de senaste 27 åren har dessa klyftor stadigt ökat och under 23 av dessa år har sossarna styrt. Undra på att de har problem!
Följande citat ur artikeln påvisar ju också sossekrisen och vilken uppförsbacke de har innan denna kris ens kan börja bearbetas.

"Widar Andersson , chefredaktör för Folkbladet Östgöten(s)  tillika ledamot i Caremas Advisory Board samt Daniel Färm , tidigare pressekreterare i olika s-sammanhang och nu byråchef för PR-firman Progress, redan publicerat varsitt inlägg på Newsmill där de pläderar för en förnyelse av partiets politik och en brytning mot ”den tillbakablickande partikulturen”."

"Rättelse på Lidköpingsnytt 23/1:

Från Carema meddelas i dag:

- Widar Andersson har varit medlem i ett råd som var en rådgivande funktion till vår dåvarande VD Ann-Sofi Lodin, som slutade i somras. Då lades rådet ner."



Det verkar som en delning av partiet är det enda som kan lösa de uppenbarligen fundamentala motsättningar som finns under ytan.

Tycker att Uno Svenningsons låt passar bra i sammanhanget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0