Grattis högern till Löfven!

Stefan Löfven föreslås som ny S-ledare enl. SVT. Mannen som gång efter annan svikit löntagarna och lagt sig platt för arbetsgivarna. Ur den synvinkeln gräver S sin egen grav!
Stefan Löfven är också kärnkraftsförespråkare. Det kan bli intressant att se hur detta kommer att utvecklas isf över tid. Samarbete med V och MP lär vara uteslutet och hur skall C ställa sig inom borgerligheten med ett kärnkraftsförespråkande S ? Denna fråga kan dock få en hel del S väljare att gå tillbaka från Moderaterna tror jag. Folk är rädda om sina jobb och litar inte riktigt på att vi kommer att klara energiförsörjningen utan kärnkraften.
Han är ju också EU-vänlig, så nu kanske Reinfeldt hinner få med sossarna i Euro-pakten. Löfven lär inte ställa några krav om sociala protokoll eller annat, han nöjer sig med att skriva ett brev som protest i efterhand.
För löntagarna kan man ju konstatera att Löfven lagt sig platt i alla frågor av betydelse. Lönedumpning skulle ju aldrig förekomma, han var för EMU och han tycker det är ok med individuella lönepotter som spelar ut löntagarna mot varandra.
Löfven är mer mån om fackets aktiekapital än om att ta vara på de enskilda medlemmarnas intressen. Han är ju en av dem som också tjänat en bra hacka på div. styrelseuppdrag tack vare fackets aktieägande.
Med dessa synvinklar kan man ju tro att det kan bli en intressant utveckling med denne man vid S rodret, man rör definitivt om i grytorna iaf. Men Löfven är definitivt en återgång till de sossar som förlorade valet 2006.
Och löntagarkollektivet som helhet kan ju glömma att få ngt stöd av denne högersosse. Det kommer fortsatt att handla om ören till löntagarna och miljoner till företagsledningarna och Löfven själv, alltså fortsatt djupt ökade klyftor! Fy f..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0