Intressant partiledardebatt!

Det var en del intressanta inslag i partiledardebatten idag. Att Jonas skulle vara bra hade jag nog förväntat mig, men att han är så fantastiskt bra, genom att bara vara den person han är imponerade verkligen. Sveriges nästa statsminister?
En annan som går från klarhet till klarhet men i rakt motsatt riktning är ju Fredrik Reinfeldt. Fullständigt dränerad på politiska förslag så gav han enbart ett uttryck för en som verkligen tröttnat på det han gör eftersom han inte längre vet vad han skall göra. Att han som statsminister nedlät sig till att försöka kasta fram det gamla kommunistspöket i debatten visade med eftertryck också hur tom han är på politik! Men Jonas nitade honom snabbt med ett rappt svar.
Inte blev det bättre för Reinfeldt när t.o.m. Juholt nitade honom ang. alla offentliga inrättningar som Moderaterna sålt ut till slump och reapris.
Då var han helt körd den trötte Reinfelt. Det enda han förmådde hacka fram var att: - det trodde han inte på. En sak är säker, han kommer inte att vara statsminister efter nästa val, det var hur tydligt som helst i dagens debatt!
Här är länken till listan som Reinfeldt vägrade tro att den fanns: Stockholmsrean. se

Han har krympt ordentligt nu denne annars så storkäftade egocentriker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0