Björklund (FP) försöker köpslå bort anställningstryggheten!

Trodde först att någon slagit en klubba i skallen på Jan Björklund när jag hörde att han "nu" kommit till insikt om att a-kassereformen alliansen införde inte fungerat och att den är orättvis.
Synd att han inte lyssnade på Vänsterpartiet innan han införde reformen så hade han besparat många denna orättvisa!
Dock blev jag mindre förvånad när jag såg varför han nu påstår sig vilja ha en återgång av a-kassereglerna. Han vill köpa bort anställningstryggheten genom att få förändra LAS så att arbetsgivarna kan sparka vem de vill.
Är han så rent ut sagt korkad så han tror att någon skulle gå med på detta? Varför skulle arbetarrörelsen (som redan råkat illa ut av allianspolitiken) köpa detta av samme Björklund för att han vill ta tillbaka den orättvisa han själv skapat?
Ja tyvärr som det ser ut idag så finns det goda skäl att vara orolig för hur S kommer att agera i frågan. Skulle inte bli förvånad om de i sin egen dumhet går med på någon slags kompromiss för att sedan kunna slå sig för bröstet och säga att: i en förhandling får man både ge och ta". Heliga kor har man tydligen inga längre. Allt kan köpas som Moderaterna brukar säga! Iaf av S.
 
Vrrrrrrrrrrrrr.................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0