Byt ut Syrien mot Israel Annie Lööf (C)!

Annie Lööf inledde sitt tal i (P)almedalen med att angripa Syriens övervåld mot sin befolkning och att stormakternas blockering av åtgärder mot Syrien måste upphöra. I det här fallet var det Ryssland och Kina hon vände sig mot.
Jag skulle gärna vilja höra Annie Lööf hålla samma tal men då byta ut Syrien mot Israel. Då finge hon också byta ut Ryssland och Kina mot USA, som i fågan om Israels övergrepp på Palestinierna ständigt blockerat FN och det internationella samfundets förslag till agerande.
Är faktiskt frestad att skriva ut hennes tal och göra dessa förändringar för att sedan skicka det till henne. Dock tvivlar jag på att hon skulle begripa det!
 
Det har blivit lättare att driva företag under alliansens ledning sa Annie Lööf. Ja konkurserna har ökat med 8% hittills i år sa de på radion i går.
 
Valfriheten har ökat men bör öka mer för bl.a. hemlösa sa hon också. Ett bra sätt att göra det på vore ju i så fall att se till att bostadsbyggandet ökar. Detta bostadsbyggande som i det närmaste upphört under alliansen. Ja de har ju ingen som helst politik för framtida investeringar vilket kommer att leda till stagnation och kaos i landet framöver.
 
Sen slog hon sig för bröstet ang. klimatpolitiken där Sverige enl. henne sprang ifrån övriga länder. Verkligheten visar att Sverige dalar i varenda internationell jämförelse.
 
Nej verkligheten är inget som Centern och Annie Lööf tycks ha något som helst begrepp om. Slutklämmen blir alltid att det är anställningstryggheten som är orsaken till allt ont i Sverige. Men det är ju i själva verket Alliansen och Annie Lööf som är orsaken till problemen. Att ständigt genomföra reformer av ideologiska själ när all expertis säger att reformerna kommer att leda fel är ingen väg till framgång, något som Björklunds pudel ang. a-kassan och sjukförsäkringen visar om något!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0