Bert "lämnar" Götene?

Bert Karlsson och kommunen skall ha kommit överens ang. Medeltidens Värld/Äventyrslandet Kinnekulle. Som vanligt så är det papperen på bordet som gäller och styrelsen fick tydligen ta ställning efter att ha fått en lunta på 28 sidor först när de kom till mötet. Detta fick jag informaton om av en styrelseledamot tillhörig kommunens borgerliga majoritet. Just detta med papperen på bordet och beslut under tidspress var något som Kent Selmosson "lovade" att han skulle ändra på när "vår" majoritet bildades. Men han är ju totalt opålitlig denne Kent, det visar han i snart sagt varje fråga. Politiskt korkad verkar han också vara när han är så dum att han fullständigt tar över detta alliansdebacle. En allians som visserligen sossarna ingick i i denna fråga, men ändå. Fd kommunalrådet Widegren sitter tyst med på presskonferenserna och låter Kent chavottera utan att han tycks förstå det.
Skall bli intressant att se hur de tänkt sig att lösa eländet? Att Bert försvinner är ju naturligtvis positivt för kommunens kassa, men efter att ha sett avtalet och kommentarerna kring detta är bekymren långt ifrån över. Tydligen skall man från kommunens sida återigen bryta mot kommunallagen genom att otillbörligt gynna enskilda näringsidkare. Dessutom har borgen inget byggnadslov så att tänka sig att borga för en ev. framtida rivningskåk verkar inte heller vara helt intelligent?
Men de (S, M, FP, KD, C och MP) kommer säkerligen att rösta för detta avtal med "papperen på bordet" återigen. Dock lär det säkerligen överklagas i så fall.
Säga vad man vill om Bert Karlsson men han gör verkligen det han är bra på. Tjänar pengar på andras dumhet!
SR Skaraborg.

Kommunalråd?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0