Björklund måste väl vara regeringens "village-idiot", även om konkurrensen är hård?

Token Björklund fortsätter alltså att lägga sig i lönebildningen genom att kräva sänkta ungdomslöner. Förstår han inte att det är arbetsmarknadens parter som sköter detta och att det är detta som är den svenska modellen?
Nej, Björklund är mer än ett stort skämt! Arbetsgivarna har faktiskt varit överens med löntagarna om att lönenivåerna är rimliga.
Vet Björklund bättre? Nej det gör han ju naturligtvis inte men detta är ju ett led i alliansens strävan att marginalisera facket så långt som möjligt!

Men inte nog med detta. "I sitt tal på partiets riksmöte i Västerås i dag sa Jan Björklund att Sverige inte ska ha krigsmaterielsamarbete med Saudiarabien. Däremot sade han inte varför Folkpartiet stödde regeringsbeslutet 2009 som bemyndigade FOI att sluta ett projektavtal med Saudiarabien om långtgående militärt samarbete." citerat från SVT.

Goddag yxskaft!Kommentarer
Postat av: Sven Ohlsson

Jan Björklund är en Snackemoster som inget begriper. Lägstalönerna ligger ofta på drygt 13.000 kr och 75% skulle då hamna på drygt 10.000. Dvs direkt skamlöner. Och när han argumenterar med att 18-åriga nyanställda har samma lön som 40-åriga erfarna anställda så visar han ju att han är en normal folkpartikel, dvs som inget begriper.

2012-03-10 @ 23:17:32
URL: http://www.swl.nu/tycker

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0