Fantastiskt Villa körde över Bollnäs!

Semifinalmatch 3 i Sparbanken Lidköping Arena blev en makalös tillställning. Fullsatta läktare (4250) och ett heltaggat Villa som spelade den bästa halvlek jag någonsin skådat. Ett så bra lag som Bollnäs kändes totalt ofarliga och halvtidsresultatet borde skrivits 5-1 istället för de 2-1 som det blev.
Och trots en tidig kvittering av Bollnäs i andra halvlek så kände man ingen oro på läktaren. Villa såg otroligt homogent ut. Det var en välspelad match med två mycket bra lag och ett Bollnäs som hade fint stöd av sin suveräna supporterskara som verkligen bidrar till den positiva stämningen. Bollnäs som lag och med sina supportrar är enl. mitt förmenande det roligaste motståndet som kan bjudas. Supportrarna är alltid trevliga och kan verkligen sin bandy. Även om man nu hoppas att Villa skall vinna i morgondagens match i Bollnäs så vill man samtidigt uppleva en match ytterligare mot Bollnäs i arenan. Lite kluvet alltså.
Om Villa nu leder semifinalserien med 2-1 så är den långt ifrån avgjord, därtill är Bollnäs alldeles för bra. Men tack för underhållningen i gårdagens match till båda lagen och alla supportrarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0