Frustration i Götene efter Uppdrag Granskning.

Många är det som ringt och uttalat sitt missnöje med den politiska hanteringen av Medeltidens Värld. En del vill polisanmäla och andra tycker att vi i oppositionen borde agera mer. "Gör något" är ett ganska stående uttryck.
Med anledning av detta så skapade jag en grupp på fb och även ett evanemang för att undersöka intresset av en ev. demonstration i anslutning till fullmäktige nu på måndag. Även här har ju kommentarerna varit många men många vill hellre uttrycka sig via chatten då man som privatperson naturligtvis inte vill hamna i "skottlinjen", helt förståeligt. Vart detta tar vägen återstår ju att se men tydligen så har en privatperson redan ansökt om demonstrationstillstånd så troligtvis blir det en demonstration. På fb kallade jag gruppen "FÖR Götene MOT kommunledningen", om det är så att ni vill visa ert intresse genom att ansluta er.
Musikskolan är ju också i ropet igen och det föreslogs ju i kommunen att det skulle skapas ett allaktivitetshus i Götene dit även musikskolan skulle vara förlagd. "Bra" idé när det inte finns kommunikationer på kvällstid ens från och till kransorterna för att barn och ungdomar skulle kunna ta sig dit eller hem.
Ja det uppdämda missnöjet tycks ha eskalerat efter Uppdrag Gransknings program och då vore det väl lämpligt att folk fick visa sitt missnöje genom en demonstration.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0