Götene demokraturen!

Öppen dialog, påstår Kenth Selmosson? Mig har han inte talat med sedan före han ensidigt bestämde sig för att bryta den majoritet vi då hade. Han bröt majoriteten utan att vi hade ett enda möte. Vi begärde möte med S för att vi iallafall på ett möte i majoriteten skulle besluta att majoriteten skulle upplösas. S och Kenth Selmosson svarade inte ens på detta. Istället gick han bakom ryggen på sina samarbetspartier inom majoriteten och förhandlade fram en ny majoritet i hemlighet med alliansen och MP. Inte ens inför att han gick ut i pressen och meddelade att S lämnade samarbetet för ett nytt samarbete, tog man kontakt. Vi fick läsa detta i tidningen. Nu sitter denne pajas (min personliga åsikt) och talar om att man har en öppen dialog med oss? Godag yxskaft!
 
Inte utan att man undrar vad det är för fel på karln?
 
Demokratur: Demokratur betecknar ett samhälle som till ytan är, dvs. nominellt, en demokrati men som i praktiken saknar en reell och vidare omfattande yttrandefrihet, som saknar en möjlighet för dissiderande politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, som saknar ett fullt ut rättssäkert rättsväsende (där lagar och regler tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger man tillhör), där man riskerar att bli av med sitt jobb för sina åsikters skull, där man som dissident/dissiderande grupp riskerar att bli utsatt för politiskt våld av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta). Ytterligare ett kännetecken för en demokratur är när lagarna som finns inte efterlevs (av staten (kommunen) själv). (Källa: Wikipedia)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: E Öman

Vilket fån som stod bredvid Anders i den första intervjun!

Svar: Inte alls. Det är förhoppningsvis ett blivande kommunalråd! Kunskapsmässigt och Demokratimässigt så sopar hon fullständigt banan med nuvarande ...... ja vad man nu skall kalla dem? Tänk om väljarna kunde förstå vilken frisk luft de kunde skapa i kommunhuset om de la sin röst lite annorlunda.
Ove Nordström

2012-11-19 @ 18:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0