Mycket om MV nu efter Uppdrag Granskning.

Efterdyningarna efter programmet om Götene och Medeltidens Värld rullar på i än så länge oförminskad styrka.
I morse skulle det vara presskonferens i Centrumhuset i Götene. Det blev två, eftersom oppositionen inte släpptes in på Kenths o Bosses "egna" show. De har börjat be om ursäkt nu iaf för de 100 miljoner som försvunnit ur kommunkassan ner i det svarta hål som kallas Medeltidens Värld. Men detta var ju aldrig deras mening, säger de????? Tror de att folk är fullständigt korkade eller vad menar de? Nej naturligtvis gör de allt för att slippa avgå, ett krav som framfördes idag av GF.
Vänsterpartiet har ju inte diskuterat denna fråga än men jag antar att den kommer att komma upp på nästa möte.
Personligen anser jag ju dock att ett antal personer bör ta sitt ansvar och lämna sina poster. Jag sa på presskonferensen att jag gärna skulle vilja ha svar av de inblandade på hur många miljoner det ytterligare måste försvinna innan någon överväger saken?
Men enl. radion nu ikväll så har ingen några planer på att lämna. De tycker tydligen att de själva som redan trasslat in kommunen i alla dessa vansinniga avtal också är mest lämpade att också skriva nya avtal vid en ev försäljning. Nya trassel?
Alla beslut har tagits med stor majoritet i fullmäktige säger de också och skyller dåliga beslut på tidspress.
Som jag ser det har de använt sig av just tidspressen för att få igenom sina beslut. När ledamöter kommer till fullmäktigesammanträde och får "papperen på bordet" så har man inte så mycket val än att lita på sina partiledningar. I historieböckerna står det dock inget om detta, där står bara att beslutet tagits med stor majoritet.
Ja det finns hur mycket som helst att skriva om i denna härva. Men när skall partiorganisationerna bakom denna drivande ledning ta sitt ansvar och börja ifrågasätta kommunens fortsatta blödning?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0