Ulla Andersson (V) i Lidköping!

En mycket engagerad Ulla Andersson förgyllde kvällens medlemsmöte i Lidköping. Mycket om det dåliga resultatet av allianspolitiken blev det. Långtidsarbetslösheten ökar dramatiskt, försörjningsstöden ökar och regeringen väljer då inför alla varsel nu, att sänka bolagsskatten och skära ner på a-kassan med ytterligare 3 miljarder. Komvux har man snart lagt ner o.s.v. och trots den sänkta krogmomsen är färre anställda i branschen nu än innan. Det enda som hänt är att av dessa färre anställda så är det idag mångdubbelt fler som har osäkra anställningar.
Hon redovisade också att Apotekets samlade vinst innan avregleringen hade räckt till alla "nya" apotek och utökade öppettider men det hade ändå blivit pengar över. Men istället för att ha en politisk ambition så valde alliansen att skänka bort även dessa pengar genom att privatisera och sälja ut. Nu planerar även dessa självutnämnda "frihetens" företrädare att införa tvångslagar för att inte glesbygdsapoteken skall läggas ner nästa år som bolagen tidigare aviserat. Vilken servicegrad kommer de glesbygdsapoteken då att ha fortsättningsvis?
Man undrar verkligen hur långt de skall få förstöra landet innan folk kommer till insikt? "Det sovande folket" skrev ju Reinfeldt. Hade han rätt för en gångs skull?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0