Bergsten. FRÄLSAREN?

Ja lite turbulent är det efter turerna i fullmäktige i måndags då Bo Bergsten åter tog plats i kommunstyrelsen. Han har tydligen fått förnyat självförtroende efter alla miljoner han tidigare kastat i sjön i projektet Medeltidens Värld.
Idag har han en snyftartikel i lokalblaskan där han angriper Götenes Framtid för deras sätt att agera under fullmäktigemötet där de föreslog ett alternativt namn till Bo. Detta är ju inte ett sedvanligt förfarande utan varje parti brukar sköta sina egna nomineringar. Bosse jämförde detta med mobbing om det varit i skolans miljö, men han klarade att ta det som han skrev. När han själv gör ironiska minspel mot andra "potentater" i fullmäktige bakom ryggen på dem som lämnar talarstolen är det tydligen helt ok, för detta nämnde han inget om.
Självklart ville GF göra en markering, särskilt som väljarnas dom var ganska tydlig mot Bergsten och hans KD senast. De kastade ju bokstavligen ut dem (iaf halverade) i säcken tillsammans med askan för att använda Bosses egna ord. Men nu har det tydligen hänt något som gett Bosse förnyat självförtroende. Jag undrar om det kan ha med Medeltidens Värld att göra? Den som lever får väl se.
Måste dock ge beröm till Fullmäktiges ordförande Åke Fransson (S) för hans sätt att lösa förvirringen som för en stund uppstod under fullmäktigemötet. Det rådde inga tveksamheter där. Med säker hand lotsade han mötet till en snabb lösning. Bra jobbat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0