Reinfeldts regeringsförklaring enbart ett luftslott! Precis som Panaxia!

Reinfeldt borde lära sig att "reklam" enbart fungerar på lång sikt om den på iaf något sätt lever upp till vad som sägs. Att höra Reinfeldt stå och ljuga i riksdagen om arbetsmarknadspolitik som inte existerar och om bostadspolitik som inte heller existerar får en enbart till att byta kanal.
Att korthuset "alliansen" kommer att braka ihop snart framstår allt mer tydligt för varje dag som går. Tyvärr kommer det att bli ett brak med långa efterverkningar för AB Sverige. Åtta år (2014) av stagnation pga enbart skattesänkningar istället för framtidsinvesteringar kommer att påverka landet i många mandatperioder framåt.
Det fungerar inte för privata bolag heller att låta bli att investera för då blir de omedelbart omsprungna av sina konkurrenter.
Och borgarnas övertro på den privata marknaden i alla sammanhang borde väl ha fått sin spik i kistan nu i.o.m. Panaxias konkurs! Sammhällsviktiga funktioner måste skötas av samhället för att detta samhälle skall kunna fungera väl. Att med kortsiktiga vinster för ögonen tro att samhället skulle fungera är inte hållbart. Särskilt inte när det leder till bedrägeri och kriminalitet på hög nivå. Jag hoppas verkligen att detta leder till ett ordentligt uppvaknande nu, även för sossarna när det gäller privatiseringarna?
SVT om Panaxia.
 
 
Reinfeldt fortsätter naturligtvis att blunda för hur verkligheten ser ut!
Rättvisa har aldrig varit något ledord för honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0