Sjukdom och elände!

Inte har det blivit så mycket bloggat under veckan när man legat däckad av influensan. När man efter 150m promenad är fullständigt utmattad och med hjärtklappning som efter ett 400m lopp så är det illa.
Speciellt synd är det när det finns så mycket politiskt man skulle velat skriva om.
Inte minst S och deras partistyrelseval av Omar Mustafa som också är ordförande i Islamiska förbundet med allt vad det innebär, inte minst gällande jämställdheten som deras kvinnosyn rimmar väldigt dåligt med.
Återigen är det Stockholmssossarna som ställer till det, precis som de verkar göra i de allra flesta frågor där partistyrelsen går stick i stäv med rörelsen i övrigt. Får verkligen hoppas att Stockholms S förtroende nu ordentligt naggats i kanten så att deras farligt skadliga dominans i partiet kan vara i början på slutet.
 
I Götene redovisades ett positivt resultat för 2012. Några pengar över är det dock inte, för allt användes till att skriva av skulderna på Medeltidens Värld projektet. Varför resultatet blev så positivt verkar det inte vara någon som vet heller, men det blir man ju inte förvånad över längre.
 
I Lidköping så går Miljöpartister till angrepp mot Miljöpartiet. Det är systrarna Berling som ondgör sig över att Lidköping importerar avfall (som de felaktigt kallar för osorterade sopor) från England för att förbränna i kommunens värmeverk. Enl. dem är detta inte hållbart trots att det är mer hållbart än vad som varit fallet tidigare. Detta räcker tydligen inte utan för dessa systrar är det enbart det mest hållbara av allt som skall anses vara hållbart. Sen får det kosta vad det kosta vill enl. dem annars är man en miljöbov.
Om det finns någon som har råd att betala sina värmetaxor om man skulle driva värmeverket enl. deras princip är tydligen helt ovidkommande för dem. Vågar jag gissa att de inte är anslutna till fjärrvärmen själva?
Vore intressant att följa ett MP styrelsemöte i denna fråga då ju MP trots allt sitter med i majoriteten.
Att MP sen bidragit (genom sitt riksdagsstöd till Alliansen) till att behandla människor som "sopor" genom "arbetskraftsinvandringen" har de tydligen mindre problem med. Här "importeras" människor för att sedan av oseriösa arbetsgivare utnyttjas som slavar då de samtidigt är helt beroende av dessa arbetsgivare.
Jag måste säga att detta är något jag har större problem med än om Lidköping importerar malet biobränsle!
Men de kanske har glömt bort humanismen i sin miljösträvan inom Miljöpartiet? De vill ju nu behålla även sänkningen av arbetsgivaravgifterna för alla under 25 för att de är rädda att en återgång till tidigare nivå kan förvärra ungdomsarbetslösheten. Att denna åtgärd inte haft någon som helst positiv effekt på ungdomsarbetslösheten har de tydligen nu valt att bortse ifrån. Så agerar man om man är på defensiven och inte längre tror på sin egen politik eller de verkliga resultat som trots allt finns redan, mitt framför näsan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0