Nya????? idéer för Äventyrslandet.

En privatperson i Götene presenterar i en artikel idag vad som av NLT kallas för "nya" idéer för Äventyrslandet.
Så mycket nya är inte idéerna för det är samma idéer som vi föreslog redan 2010 och som Kenth Selmosson och S då spräckte majoriteten för. Ja inte för just idéerna, för orsaken till att de spräckte majoriteten var ju att de spelat under täcket med Bert Karlsson och redan lovat honom att få arrendera anläggningen.
Så nu, och ett antal förlorade miljoner senare så kommer våra förslag från en person utanför den politiska sfären. Och kommunledningen skall träffa honom för att lyssna.
Det får man väl se som positivt trots allt för det viktiga är ju inte från vem ideérna kommer. Men det är oerhört viktigt att det kommer fram enskilda krafter som visar att det finns en vilja från inte minst föreningslivet att sköta om anläggningen. Då kommer den ju också alla kommuninnevånare till del som ju faktiskt betalat kalaset. Och att riva anläggningen för att sälja vad som sälja går, vore ju en otroligt korkad kapitalförstöring. Här är vi också överens med denne initiativtagare.
Hoppas nu att kommunledningen kan se "nyktert" på det hela bara och inte sätta sig på tvären för att det är gamla V-förslag som nu vädras. Den enda smolken i glädjebägeren nu, är ju att det fortfarande är samma personer som sitter i kommunledningen politiskt som också varit inblandade i och skrivit de fullständigt idiotiska avtal som skrevs ang. den beryktade borgen som står i parken. Och de turerna är ju fortfarande inte över.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0