Selmosson lämnar Medeltidens Värld!

Äntligen hade väl Fylking sagt och vunnit en del popularitetspoäng. Tror dock att det kan ligga både en och två hundar begravna här.
Framförallt tror jag inte att Kenth Selmosson efter alla turer som redan varit vill ta ytterligare en kontroversiell fight för att driva igenom projektet Religionernas Värld. Så troligen blir det Bo Bergsten (KD) som kommer att utses som näste ordförande i bolaget Medeltidens Värld. Detta skrev jag ju redan när Bergsten åter tog plats i kommunstyrelsen och troligtvis är det så det också kommer att föreslås för fullmäktige. Bo Bergsten som ordförande för Medeltidens Värld.
Mannen som legat bakom denna mörkeraffär skall nu med bibelns hjälp försöka framstå som Götenes Messias. Att han redan är huvudansvarig för 100 miljoners förlusten skall ju enligt de religiösa redan vara förlåtet. Det är dags att gå vidare, som de uttrycker det.
Jag tror att Bergsten försöker ena samfunden under Kådisarnas fana inför nästa val! Vad vore lämpligare än att då spela ut aktivt religiösa mot icka aktivt religiösa eller icke troende?
Skulle inte bli förvånad om självaste Ulf Ekman dök upp som "gubben i lådan" inför valrörelsen 2014 då han tydligen skall trappa ner sitt engagemang i Livets Ord i Uppsala. Den som lever får se! Det kan ju också bli så att Bosse biter sig själv i svansen om han ställer allt på sin spets?
Aftonbladet
 


Kommentarer
Postat av: Björn GUstavsson

När ska du komma tillbaka och arbeta igen?

Svar: i kväll!
Ove Nordström

2013-03-15 @ 09:58:33
Postat av: Jörgen Larsson

Behövs han på ett jobb??

2013-03-15 @ 19:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0