Fackfientliga MP!

Åsa Romson slog sig för bröstet på miljöpartiets kongress och berättade hur nöjd hon var med allt de lyckats åstadkomma inom integrationspolitiken tillsammans med alliansen.
Avarterna som detta lett till är at folk får jobba i Sverige under slavliknande anställningar till urusla löner långt under kollektivavtalsnivå. Inte mycket att skryta med tycker jag.
För ett par veckor sedan så röstade MP ihop med alliansen ned en motion från S och V som hade för avsikt att få stopp på missbruket av korttidsanställningar.
Och så det här med de två undantagen i LAS.
MP är alldeles tydligt fackföreningsfientliga i sin riksdagspolitik. I fallet med arbetskraftsinvandringen så ställdes facket åt sidan av MP och alliansen. Så blev det också som det blev. Stackars alla människor som nu blir utnyttjade. Det är en klen tröst för dem att höra att man planerar att försöka rätta till felen. Om MP lärde sig att lyssna även på facket så skulle de slippa medverka till sådana här katastrofala beslut, men tydligen anser man att facket motverkar "mångfald", så istället agerar MP med enfald! Och tredje man får betala "priset" i vanlig ordning.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0