Hot, respass m.m.

Äntligen föll domen i målet om hoten mot Kenth Selmosson. 5 000:- i skadestånd blev det. Låter futtigt för en så allvarlig händelse som det speglats i media.
"- Jag är inte samma person som jag en gång var." sa Kenth Selmosson till media. Detta begärde han 13 000 kronor för, men fick alltså bara 5 000.
Sex månaders fängelse blev det för gärningsmannen, men då ingick också ett fall av hets mot folkgrupp och ett par fall av narkotikabrott i domen. Får nog beställa denna dom för att se hur rätten resonerat i de olika fallen.
 
Villa-Lidköping BK föll i tre raka matcher mot Sandviken. Tre uddamålsförluster och två förlängningar innehöll denna otroligt sevärda och rafflande matchserie. Ren och skär bandypropaganda av absolut bästa märke!
Det kunde lika gärna varit tre raka till Villa men nu är det som det är. Stort tack iaf för den fantastiska bandypropagandan till hela föreningen.
 
Hos Lidköpings Ridklubb har det i helgen varit regionala hopptävlingar. Antalet starter bara växer för varje tävling efter den stora uppfräschningen av hela anläggningen kommunen gjorde. Finfina resultat av LRK ryttarna också. Amanda Larsson och Sofia Ivehag var de som lyckades allra bäst.
Snart väntar nationella tävlingar också. Då är det fullknökat igen. Hoppas alla utomordentligt duktiga funktionärer orkat ladda om tills dess!
 
Javisst ja. Så var det eländet med rektorerna och enhetscheferna i Götene också ang musikskolan. Ett mer fyrkantigt och okänsligt agerande mot alla barn, ungdomar och personal har jag nog aldrig sett maken till tidigare. Är väl bara Kinnegrip som på något sätt kan mäta sig med Götenes tjänstemäns okänsliga agerande här, på något sätt. Kommer att finnas anledning att återkomma i frågan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0