Ordförande!

Oj oj oj, tiden räcker knappt till blogginlägg just nu. Fullt upp på det personlig planet, därtill ordinarie arbete och politik och fackligt engagemang på detta. Klagar absolut inte men man vill ju gärna försök göra något bra av saker och ting.
Politiskt är det fullt upp med musikskolan och slutklämmen på Medeltidens Värld. Musikskolan kommer på agendan i morgon på fulmäktigemötet.
Köpet av byggnaden borgen på Medeltidens Värld kommer upp i förvaltningsrätten 25/4. Skall bli mycket intressant.
Hade man haft obegränsat med tid kunde man skrivit från tidig morgon till sena kvällen om man velat. Det är väl den enda fördelen med alliansen idag. Den ena dumheten avlöser den andra så det finns altid något att skriva om.. Senast var det Moderaten Bertil Jonsson och Centerns "kommunpamp" (ler) Kent Folkesson som tyckte att det var bättre att stoppa mer gift i barnen än att importera Krav-märkta livsmedel. Ville de verkligen vara med i EU? Man kan undra varför isf?
Annie Lööf sa i Agenda att alliansen skapade riktiga jobb, när hon debatterade ungdomsarbetslösheten. Att alliansen gett arbetsgivarna 1,4 miljoner i bidrag för varje skapat jobb plus att de därtill gjort fas3 till sveriges enskilt största arbetsgivare sa hon däremot inget om.
Alliansen är ett stort skadligt skämt för sveriges befolkning. Risken är att framtida generationer återigen får betala för deras fiasko även denna gång. Varför har människan så erbarmligt svårt att lära av tidigare misstag i historien? Hade vi haft svaret på det hade det inte suttit en nazist i Lidköpings fullmäktige idag!
 
Inte om man är politiker, eller?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0