Nya (S)ocial-(D)emokrater i Götene?

Flyktingprotesten i Östersund verkar ha upprört ett antal SDemokrater i Götene. På Facebook är det ett livligt kommentarsflöde i frågan på en aktiv socialdemokrats sida. Förra kommunalrådet har också kommenterat och nuvarande kommunalråd har gillat. Vad sysslar de med?
Aktiva inom det parti som styr landet så spyr man galla över de människor som sökt sig hit, och man gör det p.g.a en tidningsartikel. På Kenths tid som kommunalråd brukade han ge rådet att inte tro så mycket på det som tidningarna skrev. Tydligen har mediabranschen förändrats helt på den korta tid som gått sedan han frånträdde?
Såg att min gode vän och tillika troligen också den nyaste Socialdemokraten i kommentarsflödet också påpekat det olämpliga att ledande partiföreträdare beter sig såhär istället för att driva frågan i partiet där de kan och bör påverka politiken. All heder till Jörgen som står upp för sina övertygelser. Ibland är den korta sträckan mellan Lidköping och Götene till synes ett oändligt avstånd, iaf med ideologiska mått mätt.
 
Lite axplock från kommentarerna: "Passar det inte i Östersund, så kanske de har det bättre i sitt hemland eller det kanske är dags att ställa krav och regler." (Aktiv S-Demokrat)
 
"Det är bortskämda individer som alltid fått som de velat. de är rika och har alltid kunnat köpt sig det de har velat. De som är fattiga har inte råd att lämna sitt land. Det är dessa människor som skulle behöva komma hit och få skydd tills krigen är slut." (Aktiv S-Demokrat)
 
"Det är ett jävla daltande med dessa människor! Dom ska va jävligt tacksamma att de får komma hit och får tak över huvet!!!! Är man så jävla utsatt, då ska man fan inte klaga!!!!!" (Pedagog verksam i skolan)
 
"Dom får väl rulla runt i snön iklädda kalsongerna tills de tröttnar!" (anhörig till aktiv S-Demokrat)
 
Ja, vad säger man? Är det så här socialdemokraterna går från "ord till handling" (som deras kvinnoordförande skrev) så kan man ju bli mörkrädd för mindre!
 
?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0