Gör om grundlagen!

Vad ska man säga om mordet på läraren i Frankrike? Det är bedrövligt med dessa religiösa fundamentalister, oavsett om det är i Frankrike eller här hemma i Sverige.
Vad som är än värre här hemma, är att man tillåter religionsfriheten att sätta sig över vårt sekulära statsskick. Och islamisterna har tagit sig in i varenda parti och pressar på för att religionen ska gå i första hand. De accepterar helt enkelt inte våra lagar och regler, och gör de inte det så ska de heller inte vara här.
 
Det behövs många ändringar i grundlagen, inte minst när det gäller religionsfriheten. Det skulle skrivas in ett tillägg att religionsfriheten endast gäller inom ramen för det sekulära statsskicket och dess lagar och regler. Vi ska aldrig acceptera några shariatendenser eller andra former av förtryck!
Och det är ju helt horribelt som det nu är att man förbjuder människor att röka under arbetstid, t.o.m under raster, men du ska ha rätt till din bönestund på arbetstid?
Det vore intressant att höra hur/om Svenskt Näringsliv försvarar detta?
 
Vi skapar så mycket motsättningar i samhället genom denna undfallenhet och naivitet så det kommer aldrig att sluta väl.
Varför agerar t.ex inte myndigheterna mot alla moskéer som diskriminerar både kvinnor och homosexuella? Hade svenska kyrkan gjort likadant hade det åtgärdats omgående.
Och Facebook, Twitter m.fl tillåts att strypa det fria ordet, trots våra grundlagar som ska skydda yttrandefriheten?
Björn Rosengren kallade Norge för den sista Sovjetstaten, men det är sannerligen Sverige som lägger beslag på den titeln och det gör man med råge.
 
"Man kan lura hela folket en del av tiden, och en del av folket hela tiden, men man kan inte lura hela folket hela tiden." /Abraham Lincoln
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0